Heb je stress of een burn-out?

Ik help je om jouw grenzen te herkennen en hiermee om te leren gaan. 

Je hoeft het niet alleen te doen.

 

Stresscoaching Burn-out coaching

Wat help ik je bereiken?

Beter slapen en meer energie

Sterker en gezonder voelen

Meer balans in je emoties

Herken je deze problemen?

Slecht slapen

Je slaapt slecht, voelt je gejaagd en opgejaagd door anderen en komt niet tot rust, maar je bent echt zó moe.

Fysieke klachten

Je bent gespannen en hebt last van pijn in bijvoorbeeld schouder, hoofd, nek of buik. De dokter heeft niets kunnen vinden. Zou het dan toch komen door de stress?

Boek een gratis kennismaking

Emotioneel uit balans

Huilerig, snel geïrriteerd, opvliegend, ongeduldig….Oeps, dit is herkenbaar!

 

 

Stress

Iedereen heeft te maken met stress en daar is niets mis mee. Stress heb je nodig om te kunnen presteren. Maar wat nou als je zoveel stress ervaart dat je minder gaat functioneren? Dat je het gevoel hebt dat je achter de feiten aanloopt. Dat je niet tot rust komt en ’s ochtends al moe op staat. Of dat je erg emotioneel reageert, de ene keer geïrriteerd, de andere keer snel in tranen.

Op deze voet doorgaan, kan je allerlei klachten opleveren.

Wanneer je je hierin herkent, is het dan ook tijd om actie te ondernemen en niet langer af te wachten. Wil jij ook presteren in je werk, gezond leven en voldoende aandacht geven aan je partner, kinderen en vrienden? Dan zul je keuzes moeten maken. Maar hoe maak je nou die keuzes?

Ik help jou om je inzicht te geven in wat je grenzen zijn, hoe je de symptomen kunt herkennen en hoe je je eigen grenzen kunt bewaken. Mits er geen medische oorzaak voor je klacht is, begeleid ik je totdat je weer jouw juiste balans hebt gevonden!

Boek een gratis kennismaking

Burn-out

Zó moe, een neerslachtige stemming, lusteloosheid en interesseverlies? Dit zijn een paar van de symptomen van een burn-out.

Wanneer de stress je teveel is geworden, je geen energie meer hebt en elke prikkel je teveel is, kun je spreken van een burn-out. De meeste mensen zitten snel 6 tot 18 maanden thuis bij het herstellen van een burn-out, maar een burn-out is niet te genezen door alleen maar uit te rusten. Verandering is nodig om weer volledig aan het werk te kunnen en een burn-out in de toekomst te voorkomen.

Ik zorg met jou aan herstel door middel van gesprekken en oefeningen. Met 3 maanden ben je voldoende hersteld om weer voorzichtig te gaan beginnen of zelfs alweer volledig aan het werk te zijn.

Boek een gratis kennismaking

 

 

Waarom Suzanne van Weerd Coaching?

Als opruim- en budgetcoach zag ik dat mensen veel stress ervaren en vaak ook tegen een burn-out aanzitten. Hieruit is mijn interesse ontstaan om mensen te helpen bij het verminderen van stress en uit een burn-out raken. Met mijn medische en psychosociale basiskennis herken ik de alarmsymptomen en weet wanneer ik kan helpen of dat er andere specialistische hulp nodig is.

De verschillende coachopleidingen hebben mij tools geleerd hoe we samen jou weer uit de stress en burn-out kunnen trekken.

Ik heb de aansluiting gezocht bij De VitaliteitsGroep. Dit is een samenwerkingsverband van stress- en burn-out coaches waarbij we elkaar ondersteunen en van elkaar leren. Wij streven naar een herstel vanuit een burn-out in 3 maanden.

Meer over mij

 

 

 

 

Coaching opstarten in 3 stappen

1

Gratis kennismaking

In een rustig gesprek praten we over waar jij tegenaan loopt en of ik jou daarbij zou kunnen helpen.

2

Mijn aanpak

We bespreken welk traject we kunnen ingaan dat volledig op jou is gericht.

Boek een gratis kennismaking

3

Start

Voelt het besproken traject goed voor jou? Dan is dit het begin van een nieuwe start.

.

Boek een gratis kennismaking

Wat anderen over mij zeggen

Bedankt weer voor je heldere uitéénzetting. Je hebt ons meer geholpen en antwoorden gegeven dan ik had kunnen hopen, dus ik ben er heel erg blij mee!

Ik vond je uiterst duidelijk, snel en prettig hoe je met ons meekeek naar en ons informeerde over onze gezamenlijke en individuele situatie’s. Ontzettend bedankt!

Download deze handige checklist

5 Tips die je NU kunt toepassen voor een beter leven